1111111

Handböcker för Ekologiskt Regenerativt Jordbruk

Handböcker för Ekologiskt Kretsloppsjordbruk – en komplett grundkurs i ekolantbruk i tre band – finns nu översatt till svenska med hjälp av stöd från Landsbygdsprogrammet!

Bild av handböckerna på svenska

Böckerna laddas ned kostnadsfritt här.

Handböckerna finns i en tryckt upplaga på svenska av 400 ex. Du som är lantbrukare eller på annat sätt tillhör den prioriterade målgruppen kan ansöka om att få ett exemplar kostnadsfritt  (värdet beräknas till 1200 kr/ex) genom att skicka ett mail till info(at)lantbruksradgivning.se. Avhämtas på BERAS Center i Järna. Om du önskar ha den tillskickad tillkommer porto + hanteringsavgift ( 152 kr + moms).

Ladda ned Bondens Universitet Kursplan lantbrukare AB län 140807 – utbildningsprogram för lantbrukare i 10 moduler.

Handböckerna kommer att delas ut gratis till lantbrukare som deltar i kurs som ingår i utbildningsprogrammet så långt lagret räcker.

(Handböckerna finns även tillgängliga på engelska samt delvis på estniska, lettiska, litauiska, tyska, danska och ryska – se www.beras.eu eller skriv till info(at)beras.eu om du vill veta mer om upplagorna på andra språk)

Vi erbjuder guidning och introduktion för grupper till allt som just nu händer kring BERAS Sekretariatet som nu är etablerat på Kulturcentrum i Järna.

Kom till Kulturhuset, få en timmes introduktion och visning av oss – och känn dig sedan som hemma i området. Du kan gå den nyanlagda Ekoleden genom gårdscentrum, skog och ängar och med kaféer och restauranger lagom utspridda, se en miljöengagerad persons ekologiska fotspår i fullskala (”Dina 2000 kvadrat”), studera ekologiskt skogsbruk enligt Lübeckmodellen, gå på koncert på Kulturhuset o.s.v.


aktuellt-1

Ett svar till "Handböcker för Ekologiskt Regenerativt Jordbruk"