Hemstädning i Örebro

Våra vardagar blir hela tiden mer och mer stressade och det är svårt att hitta tid över för annat. En sak som ibland kan bli lidande är städningen – energin och tiden finns helt enkelt inte där. Då är det värt att anställa en firma för hemstädning i Örebro! Det är en vardagslyx att anställa en städfirma att ta hand om ditt hem. Du kan komma hem efter en lång dag på jobbet till ett städat hem.

Alla vet att du mår bättre och är mer produktiv när ditt hem är städat. Därför är det värt att investera i hemstädning i Örebro för både ditt mående och att du har tid med andra roligare saker. När du ska välja en firma för hemstädning det också viktigt att tänka på miljön. Vad är det för material firman använder sig av? Hur de kommer till de olika arbetsplatserna? Är det via bil eller lokaltransport?

Återkommande hemstädning i Örebro

När du anställer en städfirma för hemstädning i Örebro kan du välja mellan att ha återkommande städning eller att enbart ha firman där för en storstädning. Vad som är bäst beror helt på vad dina unika behov är. Om du har återkommande städning kan du komma överens med städfirman vad du vill ha gjort i ditt hem. Dessutom ger de flesta städfirmor ett fastpris för hemstädning i Örebro – speciellt om det är återkommande städning. Det finns många fördelar med att ha återkommande städning – speciellt att ditt hem förblir rent. Du bestämmer själv hur ofta du vill ha städningen – det kan vara en gång i veckan eller två gånger i månaden.

En storstädning innebär att firman kommer ut en gång för att städa hela huset. Detta är speciellt vanligt att boka vid flyttstädning eller när huset inte har blivit städat på väldigt länge.

Hemstädning till ett bra pris!

Innan du anställer en firma för hemstädning i Örebro är det värt att jämföra olika städfirmor och deras priser. Glöm inte heller att kolla på vad tidigare kunder har sagt om firma – vilket kommer att hjälpa dig att anställa den bästa firman. Det brukar generellt vara billigare att anställa återkommande städning snarare än att enbart vilja har storstädning. Kolla dessutom upp om städmaterialen ingår i priset så det inte blir högre kostnader senare.

För hemstädning gäller också RUT-avdraget som gäller upp till 50,000 kronor per person och per år. Dock om du inte är 65 år vid 2016 års ingång gäller det upp till 25,000 kronor. Din inkomst och andra avdrag som du har gjort som bestämmer hur mycket du kan få i RUT-avdraget. Du behöver själv inte tänka på avdraget utan detta dras direkt av från din faktura.