Min veterinär i Uppsala

Som djurägare besöker jag då och då någon veterinär i Uppsala. Det kan vara frågan om en vaccination för min hund eller att klippa klorna på min katt. Mest är det småsaker det handlar om men det är ändå jätteviktigt att en veterinär tar väl emot oss djurägare i Uppsala. Våra djur ska inte behöva känna oro för att komma till mottagningen och den som är husse eller matte ska alltid kunna lita på att djuret får bästa möjliga behandling.

Akutbehov av veterinär i Uppsala

Ibland är oturen framme och det behövs en veterinär snabbt. Precis det hände mig när min hund blivit biten av en huggorm en sommarsöndag. Nosen svullnade upp och min hund blev slö och trött. Jag var jätteorolig men letade på nätet och hittade en Marknadsförd veterinär uppsala som hade stor erfarenhet av just det. Jag fick jättebra råd och hjälp och hunden blev bra igen, tack och lov.

Betydligt mindre akut är det med de återkommande vaccinationerna och då brukar jag helt enkelt bli kallad till en veterinär i Uppsala när det är dags.

Kostrådgivning för djur

En granne till mig hade en hund med stor talang för att äta mycket mat. Väldigt mycket, betydligt mer än den borde och det där med att gå ut och motionera var inget högprioriterat område varken för hunden eller hans matte. Det gick som det gick och hunden blev fet och mådde dåligt. Då tipsade jag om en veterinär i Uppsala som dels kunde ge kostrådgivning och dels sålde dietfoder till överviktiga djur. Just den här hunden fick faktiskt också hjälp med motionen och började gå dit regelbundet för att simma i en pool under uppsikt. Jättebra motion som dessutom hunden tyckte om och efter några månader syntes det tydligt att den gått ner i vikt, orkade mer och mådde mycket bättre.

——————————————

OBS!!!

Länken till Publish URL fungerar inte, hoppas jag inte vinklat texten fel…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *