Branschens bästa städfirma i Uppsala

Vi är en komplett städfirma i Uppsala som kan hjälpa dig med allt inom städning! Om du vill ha det så rent att det skiner om din bostad, ditt kontor, ditt trapphus, eller vilken typ av utrymme det än gäller, då är det oss du ska kontakta!

En städfirma i Uppsala som kan hålla ditt kontor rent

Vi är en städfirma i Uppsala som bland mycket annat erbjuder kontorsstädning. Med tanke på att ett kontor är en plats där det vistas mycket folk är det också en plats där det lätt blir stökigt. Därför är det viktigt att det städas på en regelbunden basis. Precis det, alltså fortlöpande städning, av ditt kontor är något som vår städfirma i Uppsala kan hjälpa dig med.

Det är upp till dig att bestämma hur ofta du vill att vi ska komma och städa i kontoret. Vill du att vi kommer varje dag, eller åtminstone från måndag till fredag? Då gör vi det! Eller räcker det med att vi kommer 1–2 gånger i veckan? Då gör vi förstås istället det! Du bestämmer hur ofta vi ska komma, men vi sköter städningen så att du och dina anställda och/eller kollegor kan fokusera på ert jobb.

Vi erbjuder hemstädning

Självklart är inte kontorsstädning den enda tjänsten vi erbjuder, utan vi är en städfirma i Uppsala som även erbjuder hemstädning. Precis som när det gäller kontorsstädningen kan vi komma och städa ditt hem på en regelbunden basis, och du bestämmer själv hur ofta. Det är dock inte något krav, utan vi finns också här för dig som behöver hjälp med städning en enda gång.

Du bestämmer även hur omfattande städning som du är intresserad av. Med det menar vi att du kan välja ifall du vill att vi gör en storstädning eller om det räcker med en vanlig sådan. Du kan också välja till extratjänster som fönsterputsning och liknande. 

Hur dina krav och behov än ser ut anpassar vi oss efter de och ser till så att du blir nöjd. Med vår hjälp kan du därför få ett välstädat hem utan att själv behöva lägga ner så mycket som en sekund på städning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *