Kontorsstädning som fungerar

Det är fredag morgon och du är på väg till jobbet. På vägen dit tänker du vilken härlig helg du har framför dig med skidåkning tillsammans med din partner. Du planerar att sluta lite tidigare så att ni kan åka iväg i god tid och inte fastna i rusningen. Du är lyckligt omedveten om att du borde lyssnat mer uppmärksamt när din kollega nämnde något om kontorsstädning Stockholm.

När du kliver in på kontoret möts du först av ett glatt hej från receptionisten, sedan lite längre fram där ni har er gemensamma matsal ser du bergen av disk, bord som inte blivit torkade och lamporna som hänger ovan, naturligtvis av svart skärm där dammet satt sig som en del av dekorationen.

Det är din grupp och du som chef som har städvecka, ni är hela 7 personer i gruppen och du vet med dig att du tömt och plockat i disken, torkat av alla ytor två gånger förra gången ni hade er städvecka på kontoret. Denna vecka har ingen hunnit bry sig och idag verkar det vara väldigt få på kontoret dessutom.

Du inser att städveckor där medarbetarna ska hinna med detta utöver sina arbetsuppgifter är en utopi och att det ni som företag behöver faktiskt är kontorsstädning, på riktigt! Kanske hann du denna gång fixa disken under din lunch så att du kunde vara en god förebild samt åka iväg tidigare som du planerat, men visst borde ni egentligen låta oss på kontorsstädning stockholm vara en del av ert företag! Vi vet hur man hinner med att få det snyggt och rent före medarbetarna är på plats och efter arbetsdagens slut så att ni varje morgon möts av rena och fina ytor utan att behöva tänka på städningen. Vi finns på plats när du inte behöver vara det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *