Här utför denna takläggare i Västerås en takomläggning.

En billig takläggare i Stockholm

Denna takläggare har en lång erfarenhet av att renovera tak i Stockholm.

De jobbar i Stockholms alla kommuner och Västerås men har sin bas uppe i Norra Stockholm och det är där de helst arbetar.

Stockholm är en stad med många takläggare som tar ockerpriser för sina utförda tjänster. Det är därför jag blev så paff när jag hittade detta företag och insåg att dem låg långt under branschstandarden. Och utöver det så pratade jag även med en av deras referenser som nämnde att det är stans bästa takläggare. Och i Stockholm finns det en hel del takläggare så jag tog det som väldigt goda ord!

Arbetar de i hela Stockholm?

Ja företaget arbetar över hela Stockholm även om dem kanske helst utför arbeten i Norra Stockholm och Uppsala för att slippa köerna. De tar även an sig en hel del arbeten i Västerås så om ni har ett schysst projekt en bit utanför Stockholm så kikar företaget mer än gärna på det.

Jag kan dock inte berätta om de kommer ta det eller inte, då jag vare sig driver eller arbetar på den firman. Jag rekommenderar dock att slå iväg en signal eller att bränna över ett mejl till dem så kan de kika på det i lugn och ro.

Vad kostar en takläggare?

Priset på ett takjobb skiljer sig från projekt till projekt. Ibland kan et projekt vara en takomläggning på ett garage och ibland kan det vara en takomläggning av en bostadsrättsförening. Ibland kan ett projekt till och med bara vara en liten snöskottning på taket av en mindre villa. Så du förstår att det är svårt för mig att sätta ett pris mellan tummen och pekfingret. Sen är det samma sak här egentligen som tidigare. Jag har inte riktigt mandat att prata för denna takläggare utan ni får kontakta dem direkt och föra dialogen på dem.

Se det positivt: De har alltid kostnadsfria offerter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *